НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР

Сега ще ви напиша какво се случва в НАГОРНИ КАРАБАХ!

Сега ще ви напиша какво се случва в НАГОРНИ КАРАБАХ!
октомври 01
08:22 2020

Всичко което Ви казват по медиите няма общо с истината.
Връщаме се малко назад и малко в Африка. От там тръгва цялата разправия между Армения и Азерите и всичко против Русия.
„Le Mond“ пусна ПРИВАТНИЯ разговор между Макрон и Путин. В този скандал има голямо разминаване между обявените теми на разговор. Не случайно Лавров беше побеснял. Какво не се хареса на Макрон, че Париж реши да отвори арменските консерви, за да сблъска Турция и Русия в Кавказ?
1. В Мали има уранова смола с голяма концентрация на “ кристална природа“, която е по интересна от тази която е в Европа, Австралия и Канада.
2. Французите я пазят като зеница на очите си и за това в малки количества не я транспортират. За това я превозват с хиляди охрани, брони и много ядрени специалисти. Означава че я транспортират рядко. Някъде в края на пролетта французите трябваше да извозят две годишен добив на смолата в Мали.
3. Във Франция сега бродят „жълтите жилетки“, които контролират всички зони на пристанищата. Никой не иска да привлича внимание към този товар. И изведнъж КОВИД – карантина и всичко приключва. А сега си представете как някой тръгва да прекарва огромен товар от Африка към Франция, облечен в броня и охраняван от армия, през всички кордони и затворени граници. Този някой спира превоза за не определено време. Не иска главоболие и въпроси свързани с тази стока.
4. Тук да кажа че в Африка петрола за африканците е силно преувеличен. В Африка воюват, убиват и умират за вода. Това е причината Кадафи да построи реки от питейна вода, пренасяна от система подземни тръби. Тръбите тръгват от резервоарите в египетските пясъци на Изток, а другите тръби от помпени станции от подземните резервоари в планините на границата с Мали. Те са седем пъти повече от източните в египетските пясъци.
5. Западната река захранва целия район на Триполи и Мисурата, а източната зоната на Бенгази. Това е и заплахата на президента на Египет Ас Сиси – че ако Хафтар загуби ще пресече границата. Армията на Египет е достатъчно да взриви пясъците на границата и Сирт и Бенгази остават без вода. И после всеки си носи вода в шишенце. Преведено на български – египтяните само да размърдат танковете си и движението на Турция, Сарадж и мисуратчиците към Сирт, губи смисъл.
6. Този логистичен проблем ВЪЗНИКВА в главата на Макрон! Той и заплаши Ердоган да взриви пък помпените станции в Мали, която е под контрол на Франция и да умори от жажда турците в пясъците.
7. За изненада на французите, в отговор да бомбардират помпените станции, Ердоган пред целия свят му показа един голям ФАК и го обиди с ужасни ругатни, след което разговора между Анкара и Париж стана невъзможен. А в Париж започна реализиране на операция по ликвидиране на помпените станции в Мали от самите местни.
8. Обаче в Мали се случи преврат против френските марионетки, който бе оглавен от завършили Рязанското ВДВ, но зад гърба на тези черни момчета говорещи прекрасен руски, се оказаха не руси другари, а черни с мустаци човеци с характерни фесове в миналото.
9. Тоест – всички чакаха Сарадж и турските мисуратчки да отидат да воюват за петрола в Киренаики, рискувайки да умрат от жажда, но вместо това заминаха през пустинята в Мали – заради контрола над водата, без която Триполи и Мисурата няма да оцелеят. Интересно че нещо в плановете на Париж се обърка.
10. Питате какво е общото между урана и помпените станции в планините? Французите решиха че нямат проблеми и си избърсаха потта от челата.
Обаче! Обаче новините че бившите възпитаници на Рязанското ВДВ самолично са оглавили турските и мисуратските банди по кражба на френския уран и бързо са се скрили в огромната либийска пустиня.
11. Въпросите за това КЪДЕ ИЗЧЕЗНА френския уран бяха адресирани към Путин, а не към Джонсън или баба Меркел защото те контролират злите врагове на мисуратчиците в петролните полета. И нещо повече – Мали сега се ръководи от децата на ЧИЧО ВАСЯ!
12. Сега разбирате защо подивелия Макрон говори с Москва, а не с Лондон.
13. И сега внимателно се вгледайте във войната в Карабах!
Азерите НЕ СА ДОКАРАЛИ НА ВОЙНАТА НАЙ НОВИТЕ СИ Т- 90 и други вундерфафли! Това означава че Алиев работи по руските условия и се придържа към собствените си обещания, а арменците по френския план – нагло и не им дреме от нищо и никой!
Друго интересно че за тази война РАЗКАЗВА и се получават данни само от Армения! Азерите напълно мълчат по руския „устав“. А арменците врътнали цветна революция по заповед на САЩ ще загубят всичко. Пашинян танцува днес под френския дудук. Отмъщение на Париж за изчезналия уран.
А Русия не бърза.
Путин мълчи. Това мълчание изнервя Макрон още повече.
#navsekikilometar

За автора

nvk

nvk

Свързани новини

0 Коментара

Няма коментари!

Няма коментари, искате ли да добавите нов?

Напиши коментар

Напиши коментар

Календар

октомври 2020
П В С Ч П С Н
« сеп.    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Облак Етикети