НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР

Не можах да сдържа от конспирация…….

Не можах да сдържа от конспирация…….
януари 13
08:24 2020

От жертва, превърнаха Иран във ВИНОВНИК.
В момента на удара на самолета над Техеран, написах че самолета е СВАЛЕН. После по инфо на ирански медии излезе че канадците са свързани с ЦРУ.  Да, но самолета излита с ЕДИН час закъснение! И кой е разрешил на екипажа на ГРАЖДАНСКИ полет,  да излита по време на ракетна атака?

В първите часове всичко е възможно като инфо и версия. Минаха часове и информацията ставаше все по сбъркана, докато днес вече със сигурност може да се твърди че е УКРАИНСКИ сценарии в Иран – барабар с майдана в момента.
Винаги съм казвала че да си добър в писане в социални мрежи не трябва да четеш англосаксонски медии, но в България да знаеш САМО английски си е модерно.
Когато бе ударен самолета се разхождах по ТУИТЪР и то по иранските профили. Клипа как ракета поразява самолета се появи секунди след удара. Появи се в ИРАНСКИЯ сегмент на ТУИТЪР, но профила е базиран в Лондон което е доста интересно. Някакъв иранец го снимал и /забележете/ изпратил го първо в Лондон на негов приятел. Айде бе…. Минаха няколко дена – какво знаем вече:

1. Самолета излита и се изключва транспондер и прекъсва радиовръзката! Предполагам и черните кутии няма да бъдат разчетени и записа ще прекъсне веднага след изключване на транспондера.
2. Самолета БЕЗ участие на пилотите се връща към Техеран.
3. ПВО вижда заплаха за града без никакви опознавателни знаци.
4. Някак странно се губи връзката между бойния разчет на ПВО и командването. Бойния разчет има 10 секунди да вземе решение самостоятелно в условие на ограничено време.
5. Бойния разчет взима решение без връзка с командването да свали летящия обект, който е заплаха за града. Всичко по устав!

Никаква грешка НЯМА! ПВО изпълнява задачите си по устав в бойно време! Техниката е работила на МАКС!
Иран е бил поставен пред ЙЕЗУИТСКА диалема: сваляне на самолета или да стане огромна трагедия като се удари в пренаселения Техеран.
Това си е чист ТЕРОРИСТИЧЕН акт! БОИНГ – с половин уста признава че ВСИЧКИ техни самолети могат да се командват дистанционно……

За автора

nvk

nvk

Свързани новини

0 Коментара

Няма коментари!

Няма коментари, искате ли да добавите нов?

Напиши коментар

Напиши коментар

Календар

януари 2020
П В С Ч П С Н
« дек.   февр. »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Облак Етикети