НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР

Боклуците от ГЕРБ: Виновни са комунистите! От 1960г е проблема в Перник!

Боклуците от ГЕРБ: Виновни са комунистите! От 1960г е проблема в Перник!
декември 27
10:55 2019

Няма други подобни такива олигофрени!
Оказа се че виновни са комунистите че водата в Перник е открадната. Закарали икономическа полиция и тя го доказала. И слухове такива имало.А не че ВЕЦ-а на ГЕРБ от зимата бълва и парите отиват някъде си това го мълчат..
Абе ТЪПАНАРИ ГЕРБ-ави, за какво още са Ви виновни комунистите? Че крадете това което е останало от тях ли? Сега застреляйте майките си и бащите си. Те са виновни че са построили такава държава.
Да вЕ у малоумниците!

За автора

nvk

nvk

Свързани новини

2 коментара

 1. Българионъ
  Българионъ декември 27, 12:41

  Мда, виновни са, че построиха язовири…

  1989-та – 2019-та година. Години откраднат живот. 30 години бушува гражданска война. Бъдете тревожно свободни, а не спокойно управлявани. Не гледайте озъбени света. Гледайте света сериозно и с лека ирония. Не се оплаквайте, че народът ни е малък, правете каквото можете, ХОРАТА в него да са повече… Не е задължително хората с обикновени дрехи и стари коли да са неудачници. Те имат семейство да хранят, а не обществото да впечатляват…
  https://bglog.net/blog/Balgarionn/site/posts/Жегата-зад-ъгъла–ГЕРБ–и-Борисов

  10 ноември 1989… Поколението, което рухването на Стената завари на попрището жизнено в средата, изгубеното в превода поколение на прехода – от една илюзия към друга. Бяхме на по тридесетина години… след още тридесетина осъзнахме, че от къмъните на рухналата Стена – сами съградихме Лабиринта от множество стени, в който се лутаме и до днес.

  Hristina Ivanova ● „Преходът“ от „зрелия социализъм“ към дивия капитализъм мина – 30 години! Всичко е опоскано, разграбено, унищожено, продадено от „популистката” и „автентичната“ „десница“! С „помощта“ на продажни , корумпирани, алчни, некомпетентни, престъпни властимащи, избирани от нас! Такава демокрация не ни е нужна,демокрация,която ни направи обслужващ персонал на Европа,докара изпедерастени ценности и ни гледа от високо мизерията! Малките държави са били винаги пионки на световната сцена, но едни добри ръководители могат да извлекат от най-малкото дивиденти-например географското ни положение! НАТО, ЕС – дрън , дрън.обърнал се Илия, пак в тия….! След прехода ще настъпи „промяната“ ……..да се смееш ли, да плачеш ли, … смешен плач! Бог да пази България!

  Но за градските психодемократи, най-належащото е премахването на Паметника на Съветската армия и прекръщаването на някой столичен булевард на името на Вацлав Хавел.

  Оказа се, че вятърът на промяната е духал от ада. 30 години жадувана… измама.

  Докато Социалистическа България показа на всички нас, истинското значение на думите гордост, самоуважение, национално и човешко достойнство, които след това ни бяха отнети от така наречената демокрация! Демокрация-свободен достъп до кофите на богатите. През соца престъпно било хората да НЕ ровят в кофите за боклук…
  Когато се разбиваха основите“ А това стана след преврата от 89-та година когато, вкупом ,всички правителства унищожиха и разпродадоха за медни стотинки, създаденото от трудолюбивият ни народ. 30 години още разграбват същия „фалирал комунизъм“.
  Плюят соца, пък първи се натискат за държавна работа…
  Преди 1944г за 66г 3 национални катастрофи. 3 поражения във войни, без да сме губили битки…

  Някои говорят така, сякаш преди малко са говорили лично с Бог или с Христос…
  Комунизмът бил престъпление. През соца престъпно било хората да НЕ ровят в кофите за боклук…
  Цената на банана- зверски кражби, корупция и много смърт…

  Народът ни не е прост, нито глупав! Българинът може да живее мизерно и пак да се смее! И да псува умее.
  Вие, които го обиждате, явно не сте част от него?
  Левски и Ботев са знаели какъв е народа, но са отишли да умрат за него. Колкото и да изопачават историята, Те и Народа са ГЕРОИ!
  Вие разбирате лично от вашите рецептурни възприятия.

  Не искахме на бригади да берем домати, затова сега ходим да берем ягоди в Англия и маслини в Гърция. Искахме банани и станахме бананова република.
  “ ВРЕМЕТО Е НАШЕ “ ! Да, разбрахме че времето е ВАШЕ! И не само времето! Аз искам да ви питам: Къде е НАШЕТО ВРЕМЕ? Къде го дянахте , и него ли изнесохте и продадохте? Докато пеехме „Времето е наше“, някой наистина си го взеха… И направиха си „кръгче“ с него за едни 30 години…
  Адът дойде с всичко, за което си бяхме мечтали. С бананите, с ченгетата, със свободията и либеразма…
  Самият баща на фашизма – Мусолини казва, че „Когато интересите на корпорациите надделеят над всички други интереси, това е фашизъм.“

  Да 86-та магазините бяха пълни с всякакви стоки. След това се създаде изкуствен дефицит. За да подготвиш хората за “ промяна“ трябва постепенно да ги лишаваш от разни неща. За да искат „промяната“.
  Добри Божилов: При социализма се създава илюзия за дефицит. Реално се ползват повече стоки от при капитализма. Причината са цените. При соца магазините се опразват, защото цените са ниски. Това създава впечатление за дефицит. Рафтовете са празни, но търбусите са пълни.
  При капитализма вдигат цените, но хората няма как да купуват. Това създава илюзия за изобилие. Но изобилието е само в рафтовете, не в търбуха.
  Свалете днес цените до нивата на соца, да видим колко ще издържат магазините. 3 дни. И после затварят.
  Соц магазините издържаха 40 години.
  Сега имате в изобилие много неща, макар повечето некачествени. Но скоро няма да имате деца, на които да ги купите. Великата демокрация дойде, която конфискува децата ви…

  Предлагам датата 10 ноември да бъде обявена за ден на национален траур с литийни шествия. Аз няма да правя помен, но смятам да направя курбан за оцеляването на България.

  https://bglog.net/blog/Balgarionn/site/posts/Евроатлантизъм-и-психодесни

  Отговори на този коментар
 2. Dimitar
  Dimitar декември 30, 11:10

  Чудесен коментар!С него са съгласни огромното мнозинство от българите.

  Отговори на този коментар

Напиши коментар

Календар

декември 2019
П В С Ч П С Н
« ное.   ян. »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Облак Етикети