НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР

Кошмарните сънища на либерастите и демократите

Кошмарните сънища на либерастите и демократите
октомври 07
05:36 2019

За времето в което ръководеше НРБ, Тодор Живков успя да превърне аграрната, мизерната, зависимата от капитала територия в мощна военно-индустриална ДЪРЖАВА от световен мащаб. Мизерното и неграмотно селско население на царска България, се превърна в един от най грамотните народи. При Тодор Живков бяха построени над 200 огромни индустриални обекта които излязоха на световния пазар с уникална продукция!
Това говори за огромен успех имайки впредвид какво е било до 1944г. Постигнахме всичко това с подкрепата на СССР!
Днес „партньорите“ от НАТО и ЕС една тоалетна не са построили БЕЗ ПАРИ! Днес „партньорите“ от ЕС и НАТО грабят и последните останки от онази МОГЪЩА страна!
Тодор Живков служеше на собствената си страна и народа. Той имаше една задача и я свърши: да превърне България в свръх държава! България която да е независима и да се противопостави на всякаква сган! Създаде могъща армия и икономика. Той бе безпощаден към корупцията, саботажниците и други подобни врагове на народа. Днешния треторазряден елит, не могат да му простят величието което създаде на България. Такъв елит навремето заминаваше доброволно на полето или Белене.
Беше сътворен гигантски скок в науката и образованието.
Всички достижения, днес са подлагат на масирано унищожение. Дори истината за Т.Живков се унищожава с непосилна енергия. Човека създал велика страна за народа, а не за отделни личности, се опитват да го набутат в сандъка на историята. Но не!
Знам че след този пост ще се излее много шаблонна критика. Ще си спомнят за някакви репресии и лагери.
Само че това е само прах и нищо друго!
Искам да кажа че ТОЙ нямаше нужда от ЕВРО-началници с умствени отклонения! Нямаше нужда да ходи някъде. Те сами идваха при него. И най важно че НЯМАШЕ приятели олигарси и държавни поръчки за ортаци!
Аре лек ви ден от мен и весела седмица.

За автора

nvk

nvk

Свързани новини

0 Коментара

Няма коментари!

Няма коментари, искате ли да добавите нов?

Напиши коментар

Напиши коментар

Календар

октомври 2019
П В С Ч П С Н
« сеп.   ное. »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Облак Етикети