НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР

Някъде до границата с Русия

Някъде до границата с Русия
септември 29
05:50 2019

Всички от вас са чували как през 2017г на учение на НАТО, бяха събрани рускоговорящи статисти.
След това учение се породиха много различни слухове. Факт че повече НИКОГА е нямало РУСКИ статисти на подобни учения.
Ето и една история от онова учение на американски сержант:

Dear Mom!

Утре заминавам за Европа. нашата рота ще учства в учения на НАТО. Ние сме щастливи че ще научим партньорите как да воюват. Полигона е някъде в Източна Европа. На него се подготвят войници за победоносна война срещу Русия. Тези РАШЪН са станали много нагли. Набъркаха се в нашите избори. Също така отнеха от Юкрейн остров Крит – както ни каза нашия ефрейтор Джон. Ние ще тренираме, а после ще покажем на тези варвари какво значи КОРПУС НА МОРСКАТА ПЕХОТА на САЩ!
Като пристигна ще пиша пак.
Твой син Коди.
********************
Dear Mom!

Вече пристигнахме. Тук навсякъде е гора и нищо друго. Всички руснаци жвеят в гората както ни каза ефрейтор Джон. Това е добре. Посред гората има истински вилидж.
Преди беше иракски. Сега е преустроен на руски. Само дето са останали тук таме палми. Ефрейтора каза че на Черно море има палми. Нищо. Скоро и там ще бъдем. Не далеч от този вилидж е нашата казарма. За утре ни обещаха изненада.
Твой син Коди.
*****************
Dear Mom!

Мамо, военния департамент е наел истински руснаци като статисти . Те ще са в този вилидж. На руски вилидж е деревня. Те ще са мирни жители и руски войници.
Всичко ще бъде като в ХОЛИВУД. Твоя син ще стане Герой. Статистите са мигранти от русия. Шофьори, чистачи, учители. Общо тридесет. Има и едно малко момиченце.
Плащат им по 100 долара на ден.
Мъжете ги облякоха в руски военни униформи, а жените в руски рокли. Гледахме ги какви са клоуни и се хилехме. Утре ще ти разкажа още.
Твой син Коди.
*********************
Dear Mom!

Мамо, беше фантастично! Три наши взвода нахлуха в това село като ураган. Веднага сритахме десет статиста на земята. Държаха ръждясали АК в ръцете и ни гледаха уплашено. После се втурнахме да претърсваме къщите. Разбивахме врати и хвърляхме гранати през прозорците. Жените викаха на руски ПОМОЩ. Всичко беше в дим. Руснаците викаха нещо. Ефрейтор Джон стреля с халосни патрони по руснаците. Те нещо говореха, а ние се хилихме.
Твой син Коди.
************
Dear Mom!

Днес отработихме антипартизанска тактика. Мъжете статисти се скриха, а ние ги търсихме. За да не стоим много под дъжда, ефрейтор Джон вкара всички статисти в една плевня. После по мегафона обявихме че ако „партизаните“ не излязат ще запалим плевнята. После ефрейтора домъкна малкото момиченце. Взе куклата и с тактическия нож отряза главата на тази кукла. След това обяви че момиченцето е следващо. Детето се разплака. Изведнъж един статист излезе. Беше хърбав и с очила. Доближи се до нашия ефрейтор и с приклада на ръждясалия АК му разби лицето. Прекрасните бели зъби на нашия ефрейтор бяха на земята. Ефрейтора рухна до тях.
Ние бяхме като гръмнати. Да удари двуметров американски морски пехотинец, можеше само варварин без чест и съвест. Даже малкото момиче започна да рита падналия ефрейтор. Къде ги намериха тези варвари? В джунглите на Сибир ли?
Бойфренда на ефрейтора извади КОЛТ-а с истински патрони и започна да стреля по статиста. Не го улучи. Грима му се бе разтекъл по очите.
После наискачаха от всякъде статисти с викове „Рра!“ – или „Юра!“. не успях да разбера какво викат. Някой ме удари по каската и изгубих съзнание. ще ти пиша утре защото СКАЙП не работи. Мамо страх ме е. Искам вкъщи в моята слънчева Калифорния.
Твоя син Коди.
********
Dear Mom!

Другаря сержант от запаса ме постави дневален по тоалетна и сега имам минута за да ти пиша. Службата е добра. Ефрейтор Джон също е добре. Качил се на нощното шкафче и свети като крушка и вика МИРНО, ако влезе в спалното другаря Лейтенант от запаса или другаря Старшина от запаса.
Целия ден вече ни е по минути и часове. На обед боядисваме тревата и дръвчетата с четки за бръснене. Метем. После имаме строева подготовка с пецен. Вече научих песента: „У солдата выходной, пуговицы в ряд“.
Всеки ден се окопаваме по план. Норматива е пет минути с противогаз. Който не влезе в това време отива да помпа гумите, без помпа, с уста на нашето ХЪМВИ.
Имам добра новина.
Командването на Корпуса на морската пехота, най накрая шриключи секретните преговори със статистите. Всички ще будем пуснати с разписка, че статистите няма да кажат на никой, как 30бр цивилни плениха 200 морски пехотинеца. Обещаха да платят на статистите по 10 000 долара. На момиченцето пет мечета да купят и пет кукли.
Руснаците се оказаха добри хора. Все още сме живи и здрави и не са изяли никой.
Така че скоро е уволнението мамо.
Твои обичан син редник Коди.

За автора

nvk

nvk

Свързани новини

0 Коментара

Няма коментари!

Няма коментари, искате ли да добавите нов?

Напиши коментар

Напиши коментар

Календар

септември 2019
П В С Ч П С Н
« авг.   окт. »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Облак Етикети