НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР

Грета – най мощно оръжие и никак не е смешно.

Грета – най мощно оръжие и никак не е смешно.
септември 29
20:18 2019

Много народ подценява колко са могъщи децата. На картата виждате последователите на Грета – деца като нея.
Пол Пот окомплектова ЧЕРВЕНИТЕ КХМЕРИ само от деца от 12 до 15 години. После тези бойци с мотиките избиха половината население на Кампучия. Вярно че избитите бяха все ИЗЕДНИЦИ на народа. И когато децата посегнаха и на самия народ Виетнам нахлу и оправи нещата. Децата на Мао изчистиха Китай от милионите буржоазни елементи. Гайдар на 16 командваше дивизия комсомолци и с ярост избиваха белогвардейците. Белите, големи мъже, профи войници трепереха от децата на Гайдар. Може до утре да даваме пример за ДЕТСКИТЕ армии. Може и партизанското движение да си спомним. Все деца на под 18г. Да не пишем за Африка и Афганистан с тамошните хлапета с АК в ръце калени в битки.
Технологията за ползване на деца във войните – времето когато се формира идеологията в главите на децата. Вземи детето от родителите му и като СМАРТФОН му качи нужните приложения в главата. После му дай АК и ура напред. Такива деца не се страхуват от НИЩО и никой! В краката им са се търкаляли не един или два авторитета. Днешните програми за „защита на децата“ имат за цел да превърнат НАШИТЕ деца в биороботи.
Грета е задействана. Погледнете картата. Всичко това са ДЕЦА готови по заповед на Грета да обърнат всичко с краката на горе. Само Русия, Монголия и Китай липсват. И Канада, но там „правилните“ деца ще проведат разрушителния етап на глобалната революция. Ще потрошат запада под девиза „спасение на планетата“. 30г преди Грета бе изменен закона за децата във всички страни на Запад. Този закон ще отдели децата от родителите и ще направи от тях бойци за ликвидиране на стария ред.

За автора

nvk

nvk

Свързани новини

0 Коментара

Няма коментари!

Няма коментари, искате ли да добавите нов?

Напиши коментар

Напиши коментар

Календар

септември 2019
П В С Ч П С Н
« авг.   окт. »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Облак Етикети