НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР

Хвърлят Грета срещу путинския Мордор

Хвърлят Грета срещу путинския Мордор
септември 27
07:51 2019

През октомври 1990г, целия ПРОГРЕСИВЕН свят бе разтърсен от безчовечността на един тиранин. Не! Тогава Путин го нямаше. Бе един скромен държавен деятел казващ се Садам. По това време гражданина Хюсеин управлява десет години Ирак и заемаше интересна позиция на световната арена.
И така през октомври 1990г едно 15 годишно момиче от Кувейт говори в ООН и пред комисията на Конгреса на САЩ. Момичето разказва за „страшните ужаси“ творящи армията на Асад…. не бе Садам. Всичко това бе със сълзи и сополи не само на момичето, ами и МЪЖЕСТВЕНИТЕ конгресмени на САЩ бяха сополиви чак. Не помня дали конгресУЛОМЕНИ или конгресМЕНИ бяха.
По натам бе одобрено вкарването на армията в Ирак. Интересното е, че Садам не бе свален, а само му показаха кой е главния и се прибраха вкъщи за да анализират какво да правят по натам.
После стана интересно. Бяха „химоръжие“, „епруветки с прах за пране“, „поддръжка на демокрацията“, но ефекта от речите на момичето от Кувейт бе на висота.
– Мамка Ви мерзавци, какво имате против децата? Сега ще ви покажем. Ще ви демократизираме! – ревнаха от САЩ.
Е, после се оказа че момичето не е от Кувейт и говори пълни глупости. Всичко това нямаше значение вече.
И ето че дойде Сирия.
Милите и прекрасни демократори, започнаха с удоволствие да изколват не демократичното население при ПЪЛНАТА подкрепа на „цивилизования“ свят! Всичко вървеше прекрасно. Кървавия диктатор трябваше да умре. Света позна евтиния „шистов“ петрол, който много напомняше на сирийския.
Но както във всички приказки за империите, се намесиха едни ВАРВАРИ от Север. Събуждайки се една сутрин, демократорите освобождаващи Сирия се оказаха мъртви. За сега не напълно, но съкратени достатъчно. На всичко отгоре тиранина не избяга, а започна да избива тези които носеха демокрацията.
В този момент на защита на демокрацията в Сирия застана едно дете на 7 Бана Алабед. Тя бързо стана икона в борбата за демократични цености. Всеки ден в ТУИТЪР, смелата, Бана разобличаваше кървавия Асад. разказваше за престъпленията срещу човечеството. Громеше варварите от Север и тяхната загадъчна организация ВКС РФ. Всичко вървеше по мед и масло. Световните медии бяха възмутени от поредната бомбардировка на сватба или поредното бомбардирано погребение.
Цялата тази информация се изнасяше на ЧИСТ английски от седем годишно момиченце. За съжаление детето не вкара в сметките си законите на ВАРВАРИТЕ от Север. Тази страна се управляваше вече 20г от тирана Путин. Неговите сатрапи по цял ден в Сирия колеха деца и биеха по цяла нощ сватбари. Накрая чичковците от Запад дадоха бонбонче на Бана като премия – ЗА ЗАСЛУГИ КЪМ ДЕМОКРАЦИЯТА. Така и приключи тази история.
Времето минаваше. Прогресивния Запад разбра че няма как ей така вече да бомбардираш някой.
А тирана Путин се радваше в Кремъл. На пазара за оръжие имапе опашка от ДЕМОКРАТИЧНИ страни искащи да си закупят ВАРВАРСКО оръжие. Най вече гадно постъпи Турция. Демократа Ердоган се превърна в ТИРАНИН. Демократичното общество седна да мисли наказание.
– Ще ограничим газа! Идиот седни! Ще замръзнем!
– Няма да пуснем техните спортисти на Олимпиада? Тъпак! Това беше. После ще си организират собствена Олимпиада и кво правим?
– Те не се съобразяват с екологията! Къде е Грета?
– В ООН! Прави страшни гримаси за сега.
– Радо е да я хвърляме срещу Русия! Нека набере повече фенове. После ще му я покажем на тоя Путин да види какви сме екологични, а неговата страна не е!
следва продължение…….

За автора

nvk

nvk

Свързани новини

0 Коментара

Няма коментари!

Няма коментари, искате ли да добавите нов?

Напиши коментар

Напиши коментар

Календар

септември 2019
П В С Ч П С Н
« авг.   окт. »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Облак Етикети