НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР

Нашите хванали малолетен терорист…. ох…. още се смея…..

Нашите хванали малолетен терорист…. ох…. още се смея…..
юни 08
14:44 2019

Навремето имаше професия ДИВЕРСАНТ. Знаете ли с какво се занимаваха диверсантите и групите по прикриване? Днес му викат на такива терористи и сочат всички араби без значение кой от къде идва и защо.
ЗАПОМНЕТЕ – днешните „терористи“ са на заплата в ЦРУ и други Евро организации!
Всичко това е създадено за да всява страх у ПРОСТИТЕ хорица, а властите да си правят какво искат.
Терориста бил вербуван на Запад. Били му обещали жени на 16 годишен пикльо. И да се гръмне в Пловдив. Онзи събрал някаква бомба с пирони. Роднините видели че нещо не е добре и отишли в .службите и го предали.
БРАВО! Аз дори не мога да измисля подобна история.
Явно началниците на нашите от ЦРУ ги учат на подобни тъпизми. Явно в САЩ всички терористи са такива на по 16г. Негри..
Нито една групировка не НАЕМА деца за терористи и не ги вербува!!!
Деца не ползват. В ХОЛИВУД правят подобни филми, ма не и в исляма. Ползват безпризорни момичета и момчета навършили пълнолетие. Преди това шест месеца ги дрогират денонощно. И другия вариант е срещу заплащане член от семейството става камикадзе. Всеки такъв смъртник има дубльор и вторичен взрив.
В Европа и САЩ СЛУЧАЙ на такива камикадзета НЯМА. Има определени ненормалници, уволнени от работа или бездомници които срещу пари и алкохол или дрога се наемат да вдигнат джабала! Взимат КАЛАШНИЦИ и гърмят като сватбари.
Подобен ВИД тероризъм се ползва САМО от изповядващи УХАБИЗЪМ.
В Европа и САЩ ненормалници и наркомани избиват народа за кеф уж да свалят напрежението. В Латинска америка наркобандите вършат тази задача и пак не убиват мирни граждани.
Запомнете – БЪЛГАРИЯ не е интересна за НИКАКВИ терористи.
1. Терористи, мафия и други ЧУЖДИ структури ползват България и подобни тихи места за почивка, разработка на планове и прегрупиране. На това се вика УБЕЖИЩЕ. НИКОЙ не е луд да влиза в полезрението на службите там къде не е нужно.
Помните ли Бургас? Излязоха и казаха че това е терорист от ХИЗБУЛА и взиривил израелците щот му е кеф. Две седмици преди това нашите не искаха да обявят ХИЗБУЛА за терористи. После ЦРУ спретна номера с терориста.
А сега си представете воюващи ЦЯЛ живот членове на НУСРА или подобна организация, какво може да сътворят в Европа или България. Не полиция, не качулки, ами ако ще кво ще да е. ще бъдат отстрелвани като пилци. Деца радикализирали. Браво.
Всичко което се случва в Европа си е активно мероприятие на самите власти!
А камикадзетата и терористите НЯМАТ мотивация за каквото и да е било в България или Европа!
Мотивацията е по силна от парите за подобни неща.

За автора

nvk

nvk

Свързани новини

1 Коментар

  1. Надя
    Надя юни 08, 20:38

    За случая в Бургас – не беше ЦРУ, Израел беше. Те веднага казаха, че е от Хизбула, после нашите бяха привикани в Израел и като се върнаха, и те започнаха това да казват. Долните му копелета мръсни.

    Отговори на този коментар

Напиши коментар

Календар

юни 2019
П В С Ч П С Н
« май   юли »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Облак Етикети