НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР

Нито една РАЗВИТА капиталистическа страна,не би ИЗДЪРЖАЛА на натиск като КНДР

Нито една РАЗВИТА капиталистическа страна,не би ИЗДЪРЖАЛА на натиск като КНДР
май 25
07:18 2019

Нивото на живот на 100% от БЪЛГАРИТЕ през 80-те по много параметри НАДВИШАВА днешния живот на 80% от хората на Запад ДНЕС! Не тогава, а ДНЕС! Тогава онези идея са нямали за живот, работейки като скотове за да си плащат наема, образование и медицина.
Нашите в най забитите села къщи на по три етажа имали и не им е дремело за нищо и никой!
В САЩ и Европа в най развитите страни ИМА места с милиони хора където живеят ЧУДОВИЩНО днес! Даже със Северна Корея – любимото място за западна пропаганда- не може да се сравнява.
Това не означава че в КНДР спят под мостовете и има просяци.
Социалистическия строй в България, Куба, КНДР и другите Източни страни ПОКАЗА на всички удивителната способност да ОБЕЗПЕЧИ на хората МАКСИМАЛНО достоен живот, във военни условия които ТЕ не са си създали, а ЗАПАДА им наложи!
Трябва да се ЗНАЕ че след 1945г Източна Европа е СРИНАТА благодарение на Войната, за разлика от САЩ и Западна Европа. За НУЛА време тези сринати страни създават МОЩНИ икономики, образование, наука и медицина! Все неща който на Запад и в САЩ са им трябвали десетки години БЕЗ война.
Куба – до ден днеше НАЙ БОГАТИТЕ от Света Се ЛЕКУВАТ точно в КУБА!
Куба – остров под санкции, осигурява такъв живот че на неговата продължителност ЗАВИЖДАТ най развитите страни. Няма НИКЪДЕ толкова развита медицина! НИКЪДЕ! КНДР по уникални санкции са НАПРАВИЛИ чудо! НЕ ЗЯПАЙ американската пропаганда, а си отвори очите.
Нито една капиталистическа и развита страна, не би оцеляла , ако се окаже на мястото на България или друга соц държава! Няма и как да оцелее!
РОБИ са били от феодализма, през средновековие та до днес! РОБИ с робско мислене! Жалки роби! До средата на 20-век са пикали и дрискали по улиците. Те за това искат да ни заличат историята. Като отидат в Котел, Панагюрище, Чипровци и много други места и виждат че българите не са живели като тях в землянки!
По същество СОЦ страните НЯМАХА време да строят социализъм. Те бяха под обсада от момента в който започна съществуването им! Запада НИКОГА не би оставил да ИМА свободни хора! НИКОГА!
Соцстраните мобилизираха всичко! Икономика, образование, медицина,народ…. Запада не им остави възможност да се развиват.Запада ИСКАШЕ да граби и убива! Те чрез убийства и грабежи станаха „богати“. Стотици години грабеха другите народи. Убиваха народи като зверове.
Ще дойде време кога всичко това ще се оцени.
До тогава не е нужно да се лъже! Архивите са живи.
® #НаВсекиКилометър

За автора

nvk

nvk

Свързани новини

0 Коментара

Няма коментари!

Няма коментари, искате ли да добавите нов?

Напиши коментар

Напиши коментар

Календар

май 2019
П В С Ч П С Н
« апр.   юни »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Облак Етикети