НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР

Тръмп спечели газовия покер с Европа! Пореден пример че ЕС трябва да се ликвидира!

Тръмп спечели газовия покер с Европа! Пореден пример че ЕС трябва да се ликвидира!
май 04
06:14 2019

Тръмп хвана пияницата Юнкер за ухото и го накара ЕС да купува втечнена газ от САЩ. А кво се случи? Американския тарикат заплаши Европа че ще наложи 200% мито върху автомобилите. Блъф от който Юнкер сви уши.
В голямата политика без блъфове не става. Тръмп е ярък пример. Само с думите за мита и постави ЦЕЛИЯ ЕС на колене.
Обаче на МЕН какво ми дреме за МЕРЦЕДЕС или другите производители на коли , та България трябва да се съобразява с ЕС и да купува американска скъпа газ, която американците купуват от Русия и я продават на ЕС? Печалбата на САЩ от продажбата на РУСКА втечнена гза на ЕС е 800 милиона само от началото на годината!
Шлякатарниците от ЕС са в унизително положение съгласявайки се на подобни сделки. Ние обаче НЯМАМЕ такава икономика че да се ловим на шантажа на САЩ и да им купуваме СКЪПАТА газ, която те ни я пробутват като американска. САЩ продължи с натиска и ОСЪДИХА СЕВЕРЕН ПОТОК и призоваха немците да почнат да строят терминали. Американците признават че ТЯХНАТА газ е по скъпа, но е по НАДЕЖДНА и независима. И къде е логиката тук?
Тръмп казва: “ Ако вие се интересувате само от евтина газ, то американците никога няма да си купят BMW, или Mercedes-Benz“ Ма кво ми дреме на мен американците какво ще си купят. Дай сега заради тези коли най големите СКЪСАНЯЦИ – България – да купуваме американска газ.
А Германия започна строежа на терминали за втечнен газ само и само да си продава колите в Америка.
А ние? А ние сме кавали! Ония в Гърция терминал ще прави за газ от Америка за България. Баси дебилите сме.
А Турция си има тръби! А Турция си има Ердоган който ТЕГЛИ двеста майни на САЩ и ЕС. Днес в Турция Китай и Русия се надпреварват да влагат мангизи. В Турция НЯМА визи за Руски туристи! В Турция има дотация на руските чартъри с туристи. Ма Путин разреши на Турция да продава домати и чушки и кво има още в Русия.
А ние сме стриктни европейци! На майка Ви ….. европейска!
® #НаВсекиКилометър

За автора

nvk

nvk

Свързани новини

1 Коментар

  1. Виктор Гетов
    Виктор Гетов септември 04, 05:28

    Хубав анализ. Малко уточнение: И Тръмп и ЕС, и Мерцедес и БМВ и вся осталная сволоч си имат ЕДИН И СЪЩ СОБСТВЕНИК – МАСОНИТЕ !!! А къкъв шум вдигат до небето – кой го интересува … Ротшилдовото ЕВРО или – Ротшилдовия ЛЕВ ??? Голям избор !!!

    Отговори на този коментар

Напиши коментар

Календар

май 2019
П В С Ч П С Н
« апр.   юни »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Облак Етикети